Fiamm SM21

Fiamm SM21

Pioneer MVH-290DAB Mediespiller med DAB+ Radio

Rimelig Media-Receiver (uten CD) med DAB+ radio med tilkoblingsmuligheter for USB, iPod mm
kr 1 390,00
På lager
Kun 2 igjen
SKU
MVH290DAB

Rimelig Media-Receiver (uten CD) med DAB+ radio med tilkoblingsmuligheter for USB, iPod mm


Verden er fantastisk og digital. Pioneer MVH-280DAB gir deg mangfoldet i digitalradio inn i bilen.
MVH-280DAB er spesielt designet for avspilling av digital musikk og utstyrt med en FM, DAB/DAB+-tuner som gir deg krystallklar lyd uten avbrytelser. Gå ikke glipp av noe. På toppen av det hele kan du også avspille låter fra din iPod, iPhone, Android-smarttelefon og andre enheter via USB- eller Aux-inngangsportene på frontpanelet.

Et stort, lettlest display og et intuitivt brukergrensesnitt gjør apparatet til en fryd å bruke..

Nyt musikk fra et stort utvalg kilder; MVH-280DAB har en praktisk USB- og aux-inngang foran - Den er fullt ut kompatibel med iPod og iPhone, så du kan kontrollere iPoden din direkte via receiveren.

I tillegg kan du bruke USB-grensesnittet til musikkavspilling fra minnepinner eller bærbare harddisker.


iPod Direct Control
Med iPod Direct Control-funksjonen er det mulig å koble dine Apple-spillere direkte via USB for å nyte favorittmusikken med suveren lydkvalitet og lade enheten samtidig. Den nye "app mode" gjør at du kan bruke mange av iPhone og iPod apper som musikk programmer, nettradio og mer.


Android media tilgang
Koble en kompatibel Android smarttelefon og lytte til sanger som er lagret på enheten! Få tilgang til alle sangene dine med letthet direkte fra mottakeren. Du kan også nyte MIXTRAX når den er koblet til visse Android smartphones. For å bruke denne funksjonen, må en kompatibel Android smarttelefon kobles til mottakeren via USB og har Pioneer Connect App installert (tilgjengelig på Google Play).

Med MVH-280DAB kan musikkelskere omgi seg med kvalitetslyd fra Pioneer’s anerkjente forsterker med MOSFET 50 W x 4. Denne gir optimale ytelsesnivåer med minimal forvrengning og drar fordel av Pioneer's enestående avanserte lydgjenvinner, som automatisk gjenoppretter lydkvaliteten, oppsettingen og tettheten til komprimerte lydfiler.

Med en direkte sub-tilkobling kan du tilkoble en subwoofer direkte til systemet. Du trenger ikke en ekstra forsterker, og 
dette er en enkel løsning for folk som er glad i dundrende bass.

Og med 2 RCA Pre-utganger, gjør MVH-280DAB bilanlegget ditt enda mer fleksibelt og gjør det mulig å utvide lydsystemet ditt med en eller flere tilleggsforsterkere for de bakre høyttalerne eller en subwoofer.

Du kan tilpasse lyden med en 5-bånds grafisk equalizer, høy-pass og low-pass filter innstillinger og subwoofer kontroll.


NB: Antenne må kjøpes separat

Write Din Own Vurdering
You're reviewing:Pioneer MVH-290DAB Mediespiller med DAB+ Radio
Din Vurdering