T5 90cm LED Lysrør klar m/Armatur - Dimbar!

T5 90cm LED Lysrør klar m/Armatur - Dimbar!

T5 120cm LED Lysrør klar m/Armatur - Dimbar!

T5 120cm LED Lysrør klar m/Armatur - Dimbar!

T5 120cm LED Lysrør frostet m/Armatur - Dimbar!

Vurdering:
100% of 100
Våre LED Lysrør gir ett veldig godt hvit lys, de er energi besparende i forhold til ordinære lysrør, og finnes i flere størrelser inkl. armaturer. Kan dimmes med TRIAC dimmere, som f.eks. Elko`s GLI serie
kr 649,00
Utsolgt
SKU
30013

Miljøvennlig
Våre lysrør er langt mer miljøvennlig en dagens konvensjonelle lysrør som inneholder store mengder av kvikksølvdamp. Denne dampen av kvikksølv vil slippes ut og påvirke atmosfæren når lysstoffrøret går i stykker. LED-lys inneholder ikke slike ødeleggende gasser og likeledes minimale mengder av andre miljøskadelige stoffer. På denne måten spiller derfor nå LED-lys en stor rolle for å bevare vårt miljø.

Minimal varmeutvikling
Dagens normale lyspunkt utvikler store mengder varme. Hele 80-85% av energien som tilføres en lyskilde blir omdannet til varme. LED-lys benytter denne energien til å produsere lys. De vil derfor ikke påvirke klær eller dokumenter som kommer i nærheten av lyskilden.

Ingen ballast eller starter
LED-lysrør benytter ikke ballast eller starter for å lyse. Dette innebærer i seg selv en besparelse, men også energimessig vil dette innebære en besparelse da så mye som opptil 50% av den tilførte energien benyttes av ballast/starter for å få lysstoffrøret til å tenne/lyse.

Ingen gnistring
Ordinære lysstoffrør benytter vekslende faser i strømmen. Dette vil innebære at de glimter/gnistrer 100~120 ganger i sekundet. LED-lys omdanner vekselstrøm direkte til lavspenning og gir ingen slike sideeffekter og vil også være bedre for øynene.

Ingen mygg
I motsetning til andre lyskilder, produserer ikke LED ultrafiolett lys. Dette medfører at innsekter ikke tiltrekkes så mye av lyskilden og vil som en bieffekt gjøre området rundt lyskilden renere.

Lav spenningsømfindtlighet
LED-lys har en stor fordel i miljø hvor riktig lysstyrke må være uavhengig av voltstyrke. Våre LED-lys har et spenningsområde på 165—245 Volt. Innenfor dette området vil LED lyse 100% optimalt uavhengig av spenningsstyrken som tilføres til enhver tid. Man vil derfor oppleve LED—lys som en mer stabil lyskilde enn dagens konvensjonelle lys.

Lang levetid og strømbesparende
 Strømforbruket til LED er vanligvis 1/3 lavere enn standard lyskilder i dag. Levetiden er også 5-10 ganger lengre enn standard lamper. (Ca. 5000 timer) Ettersom LED-lys har så lang levetid og ikke trenger å skiftes så ofte, vil også kostnader for utskifting minimeres. De er også langt bedre tilpasset lyspunkt, som er vanskelig tilgjengelig for utskifting av pærer

NB!
Vi gjør oppmerksom på at LED lysrør som krever ombygging av armatur ikke er lovlig å bytte ut i eksisterende armaturersom har ordinære lysrør. Jmfr. Direktoratet for Samfunnsikkerhet og Beredskap. Ordinære armaturer må i såfall byttes ut med armaturer produsert for LED. Nærmere informasjon om tekniske krav vil du få ved henvendelse til; http://www.dsb.no. Ønsker du å få informasjon om mulige armaturtyper for LED, ber vi om at du benytter vårt kontaktskjema.  .

 

 

Mere Informasjon
Rør type T5
Rør lengde 120cm
Med Armatur Ja
Fargetemperatur 3000-3500k - Varm Hvit
Sokkel G13
Spenning 95-240VAC
Livstid Inntil 20000 Timer
Lumens 1100LM
Effekt 14w
Lysvinkel 180°
Dimbar Ja
CRI/RA 78
Arbeidstempratur -15°C - 40°C
Lys Kilde 216stk SMD 3014 LED
Oppbygnings-material Aluminium, Plastikk, Plexi
Godkjenninger CE, RoHS
Write Din Own Vurdering
You're reviewing:T5 120cm LED Lysrør frostet m/Armatur - Dimbar!
Din Vurdering